Bygg till

Du kanske har ett hus du trivs i, men det börjar kännas lite för litet? I så fall är en tillbyggnation en bra sak man kan göra, och jag kommer att prata med er om detta, samt att jag stoppar in en länk till ett företag i Vellinge som kan vara behjälpliga med detta.

Vår villa var bra på alla sätt och vis, ända tills vi fick tre barn på kort tid. Huset blev för litet, och vi bestämde oss för att satsa på en tillbyggnation. Först ansökte vi om bygglov, sedan började vi leta efter entreprenörer som kunde hjälpa oss med tillbyggnaden.

Vi hade fått tips om ett företag i Vellinge som verkade bra, och jag bokade in en tid där. Jag fick samtidigt reda på att det inte var särskilt dyrt, och att de kunde hjälpa oss med allting, från ritningar till byggnation. Först blev vi lite skeptiska, men de fick oss att känna oss trygga med sitt engagemang och deras kunnande.

Och det blev ju superduperbra! Vi är superglada över vårt nya hus, som ger alla i familjen extra plats och yta. Vi har haft många glade stunder här, och blir det fler barn är jag inte rädd för att de ska behöva dela rum eller sova på golvet – vilket man ofta måste göra om man bor smått.

Vill ni ha tips om bra företag som kan hjälpa er med tillbyggnad eller något annat rätt speciellt som kanske passar just er, så är det bara att kontakta mig igen! Eller så klickar ni på länken här ovanför, det är ett företag som passar bra för alla här i Skåne, men om du bor i en annan del av landet, då får du leta rätt på ett företag som kan hjälpa till i det området där du bor. Hejdå!